#kontor

Death_to_stock_photography_weekend_work (9 of 10).jpg
 
 

33 sekunder till och från pendeltåget  i maklig takt

På kontoret har du förutom närheten till kommunikation en härlig gemenskap med andra frilansare och kreatörer, tillgång till mötesrum, telefonrum, gott kaffe och allt det andra så som skrivare och wifi etc.

 
 

Pris

Vi vill att många ska ha möjlighet att sitta och jobba i Vår Lokal.

Våra platser är därför inte bundna till en person eller ett företag. En plats är en plats oavsett vem som sitter där. Men det går ju inte att sitta på samma plats samtidigt, så ni får koordinera vem som sitter på platsen tillsammans.

2000 kr/mån

 

Gör en intresseanmälan eller skicka ett mail till oss på hej@varlokal.se

 

Möt kontoristerna

 
mani dadgaranfar.jpeg

Mani Dagaranfar

Vad sysslar du med? 
Förutom att vara med i uppstarten och driften av Vår lokal så sysslar jag bl.a med egna konstnärliga utforskningar med kropp, dans och ljud som fokus. 

Vad har du för roll i Vår lokal. 
Just nu fungerar jag lite som spindeln i nätet för att se till att de olika delarna av Vår lokal kommer igång på bästa sätt. Det innebär en del möten, pepp och andra aktiviteter som gör att vi kan få den här mikrokulturen att börja puttra. 

Säg någon idé du har kring Vår lokal
Åh, jag har massor av idéer! Jag tycker det är spännande att tänka på hur vi kan få den här platsen att bli självorganiserande på ett sätt som stöttar medlemmarnas behov på bästa sätt. Olika typer av alternativa ekonomier intresserar mig också. Hur vore det ifall vi kunde byta kunskap och engagemang med varandra med lokalen som bas? Hur skulle det se ut rent praktiskt? 

 
Lisa Bjärbo.jpg

Lisa bjärbo

Vad sysslar du med?
Böcker! Jag är författare, och skriver böcker för barn och unga. Och förutom att skriva böcker, så sysslar jag mycket med andra saker som har med böcker att göra: Jag recenserar, gör en podcast om barnlitteratur, håller i skrivkurser, gör författarbesök på skolor … man hittar mig således ofta vid en dator, med en hög böcker vid sidan om mig på arbetstid.

Vad har du för roll i Vår Lokal?
Jag hyr en kontorsplats, och kommer att sitta i Vår Lokal de allra flesta dagarna i veckan och jobba med ditt och datt. Jag kommer också med allra största säkerhet pilla med Vår Lokals konton i olika digitala kanaler, och säkert lägga mig i hur själva lokalen ser ut.

Säg någon idé du har kring Vår Lokal!
Jag har funderat på att dra ihop ”Läslördag” ibland. Typ: ”Kom och läs böcker och ät lördagsgodis ihop!” Vore inte det mysigt?

 
tobias Talltorp.jpg

Tobias Talltorp

Vad sysslar du med?
Jag driver företaget Barnslig Innovation där jag håller kurser i programmering för barn och fortbildningar i programmering för lärare. Utöver detta hjälper jag företag med innovation med kod som verktyg.  

Vad har du för roll i Vår Lokal?
Jag kommer se till att det blir enkelt för verksamheterna med allt det digitala. Typ betalningar och sånt.
Jag hyr en kontorsplats på heltid och kommer sitta där när jag jobbar från Gnesta. 

Säg någon idé du har kring Vår Lokal!
Jag kommer hålla Barnhack! då och då, en gratis introduktion i programmering för barn. Sen har jag en hel del andra idéer för hur barn kan lära ut saker till andra barn som jag kommer testa på.

 
Gustav Edman.jpg

GUSTAV EDMAN

Vad sysslar du med?
Jag driver kommunikationsbyrån Fabel och är gruppledare för Miljöpartiet i Gnesta. Det hänger ihop lite grann. Nästan allt jag jobbar med handlar på något sätt om hållbarhet, nytänkande och nån slags vilja att rädda världen. När jag inte jobbar gör jag ät- eller drickbara saker.

Vad har du för roll i Vår Lokal?
Jag kommer hyra kontorsplats på deltid och säkert hålla i en massa happenings.

Säg någon idé du har kring Vår Lokal!
Brädspelskvällar! Och kanske en kurs i hembryggning?

 
Karolina Lindström.jpg

Karolina Lindström

Jag heter Karolina Lindström och jag arbetar med mitt företag, Kajsys AB.

Kajsys AB är ett företag som säljer tjänster inom musikproduktion/inspelning och konsulttjänster med praktisk handledning för att skapa socialt hållbara verksamheter speciellt inom vård & omsorg.

Jag sitter med i styrelsen för Vår Lokal och kommer vara speciellt engagerad i vardagsrummet och som kontorist.

För mig som småföretagare så kommer kontoret på Vår lokal ha en betydande plats. Jag kommer ha möjlighet att bolla ideér och tankar med andra småföretagare och jag kommer ha en arbetsplats på ett annat sätt än hemma, som jag har idag.

Vår lokal kommer också ge mig möjlighet till att nätverka med andra företagare och engagerade människor i Gnesta. Det kommer ge mig både inspiration och ökade möjligheter till fler arbetsuppdrag. Allt är extra positivt för mig som är relativt nyinflyttad Gnestabo!

 
Nästa kontorist.jpg

DU KANSKE?

Vill du vara med och hänga med oss?

Hör av dig på hej@varlokal.se