Bli medlem

Vi vill att Vår lokal ska vara en inkluderande och öppen plats för alla. Medlemsavgiften går till att kunna betala hyra och andra avgifter så att vi kan göra det vi tycker bäst om, att ses och ha det fint tillsammans!

Att vara inkluderande innebär att vi vill tillämpa en glidande modell för medlemsavgift. De som inte har så mycket över för att lägga på tex medlemsavgift kan betala det de kan, kanske kan du också hjälpa till ideellt med något i lokalen? Skicka epost till hej@varlokal.se så löser vi det! Du som känner att du vill bidra med mer än det priset vi har satt är välkommen att höra av dig till samma adress. 

 
 

Olika medlemstyper

(Alla medlemsavgifter går att betala månadsvis)

Arrangör

Som arrangör är du med och driver en eller flera av Vår lokals verksamhetsområden. Du har lite mer ansvar och mer möjlighet att påverka. Du kanske driver en klubb hos oss eller pizzakvällar på fredagar? Vi hoppas så många som möjligt vill bli arrangörer! 

90 kr per månad

Deltagare

Du är med och stöttar Vår lokals verksamhet och har möjlighet att delta i olika aktiviteter som arrangeras av andra medlemmar. Va med och umgås i vardagsrummet eller prenumerera på kaféts matlåda.

55 kr per månad