Back to All Events

Lunchkonsert på kvinnodagen med Jennikel Andersson

Vår Lokal bjuder in till Lunchkonsert på Kvinnodagen med traditionell irländsk folkmusik på fiol, bouzouki, gitarr, tvärflöjt, kontrabas, travers, cittern och bodhrán.

"Att spela irländsk folkmusik har varit Jennikels stora passion sedan mitten av 90-talet. Hantverket har hon lärt genom många vistelser på Irland. Sen 10 år driver hon nu en irländsk fokmusikutbildning i Sverige. (www.jennikel.se). Med sig denna lunch har hon Duncan Strouts (Skottland) - gitarristen som stöptes vid de skotska dansgolven, Johan Herskind (Danmark) - kandidatexaminerade jazzbassisten som upptäckte folkmusiken på Ethno och Jon Antonsson (Sverige) - kandidatexaminerade multiinstrumentalisten som fann sin musikaliska livsväg på Jennikels irländska kurs.
Bandet spelar instrumentala puttrande, sjudande, medryckande och grooviga danslåtar som reels, jigs, vals hornpipe och polka."

Foto: Evelyne Lauwers.
Konserten är en donationskonsert och donation går oavkortat till artisterna.

Earlier Event: March 6
Express-Healing i Allas Kafé
Later Event: March 10
Kirtan