Back to All Events

Morgonyoga i kaféet

Nu provar vi om vår vision om morgongympa i Vår Lokal kan bli något stort och går ut hårt med MORGONYOGA som första evenemang. Vid tre tillfällen fram till jul är det helt gratis att komma och yoga, som prova-på-deal. Starta dagen med yinyoga! Och stanna gärna kvar efteråt för att äta frukost i kaféet.

Det är Inga-Lill Erlandsson som leder yogapasset. Så här säger hon:

”Yinyoga är en väldigt mjuk yoga, som inte kräver några förkunskaper alls. De passar alla åldrar och kroppar. Man blir inte svettig, det är inte svårt, och vi stannar längre i varje position, cirka 5 minuter. Till skillnad från andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt då vi vill komma åt bindväven i kroppen. Positionerna görs sittande eller liggande ofta med hjälp av stöd. Det är också en bra övning i medveten närvaro där vi får chans att rikta vår uppmärksamhet inåt och lägga fokus på och omfamna det som pågår för stunden. Hela du blir avslappnad, lugn och fylld av ny energi. En väldigt bra start på dagen, helt enkelt!”

Vi provar fredagar (klockan 07.00 -08.15) och söndagar (klockan 09.30 -10.45) till att börja med, och vi hinner med tre gratis tillfällen innan jul. Yogamattor finns på plats! Och Daniel står redo i kaféet för att sälja frukost när passet är slut.

Varmt välkomna!

Earlier Event: December 20
Yuletide trio och Jordnära kultur
Later Event: January 9
Konsert: Adama Cissokho från Senegal