Back to All Events

Hembryggarkurs

Att brygga sin egen öl är ett fantastiskt sätt att utveckla kunskapen och smaken för öl. Välkommen på en grundkurs i hembryggning i Vår Lokal!

På kursen kommer vi att gå igenom enkla metoder för hembryggning där vi brygger öl från grunden med malt, humle och jäst. Under dagen provsmakar vi ingredienser, tittar på olika metoder att brygga öl och bygger tillsammans recept för två olika öltyper. Målet är att du efter dagen har grundläggande kunskaper för att själv kunna brygga din egen öl i köket med enkel utrustning och gott resultat.

Hembryggarkursen är öppen för medlemmar i Vår Lokal och kostar 200 kronor, pengar som går direkt till att stödja föreningen. Anmälan sker till gustav@fabel.se senast den 1 november och avgiften betalas kontant eller med Swish. 10 platser, först till kvarn. Inga förkunskaper behövs.

NÄR: 4 november 14-19. 
VAR: Vår Lokal, Östra Storgatan 2

Välkommen!

Earlier Event: October 29
Meditera tillsammans i Vår Lokal
Later Event: November 5
Meditera tillsammans i Vår Lokal