Vad kan man göra i Lokalen?

Det kan arrangeras olika aktiviteter samtidigt i Vår Lokal. Så stor och fin är den!

Men för att göra det enkelt har vi delat upp lokalen i olika områden där du kan välja ett område till din aktivitet eller kombinera flera. Till exempel behöver kanske en matlagningskurs bara köksdelen medan en konsert behöver kulturdelen, köksdelen och den öppna ytan.

 
ritning med fargkoder.jpg

1. Köksdelen

På dagen kommer det här serveras kaffe med tilltugg och lättare lunch. På kvällen och helgen är det öppet för er som vill arrangera något som har med mat att göra. Kanske en studiecirkel i surdegsbakning, laga mat tillsammans i ett matlag eller ha en kurs i hur vi kan laga vegansk mat.

2. Bion

Denna delen har en projektor med duk och sittplatser runt ett bord. På dagen används denna ytan främst som konferensrum åt kontoristerna . Efter arbetstid kan du möblera om i denna yta för att skapa ett skapa ett mysigt biohäng eller hålla en workshop.

3. Den öppna ytan

Denna ytan har inga fasta ramar för vad den ska vara till. Det kanske kan bli en pysselyta en kväll genom att du ställer dit några bord och tar fram en massa pärlor. Eller kanske ett bra ställe att dansa loss på efter jobbdagen är klar.

4. Kontoret och kulturdelen

Här kommer det finnas arbetsplatser för kontorister och andra som kommer in för att jobba under dagarna. Men om du vill anordna en konsert, eller något som behöver mer plats kan det som står på denna yta flyttas bort till den öppna ytan. Här finns det nämligen en scen där du kan uppträda!

5. Krypinet

Här kan du springa upp och ner i en trappa som inte leder någonstans. Eller så sitter du helt enkelt här och läser en bok eller pratar i telefon. Det andra krypinet kan du sätta dig när du vill stänga ute världen för en stund. Under dagarna kan du boka detta krypin om du vill sitta och ringa en massa samtal eller vill vara för dig själv. 

6. Utedelen

Det här är vår lilla oas mellan husen. Här kan du ta lite frisk luft, sträcka på eller grilla tillsammans med andra medlemmar en varm sommarkväll.